Jouw inhoud tot leven gebracht.

“We willen onze gasten en collega’s informeren en inspireren, kun je ons helpen?” “We maken een ingewikkelde verandering mee, kun je die op een simpele beeldende manier duidelijk maken?” “Kun je ons MT helpen hun inhoud over te dragen naar de collega’s?”

Ja, ja en ja! Ik meng jouw inhoud met

  • veel kennis van zaken,
  • inspirerende eye-opener
  • laat die tot het gevoel en de verbeelding spreken met comedy, illusies/mentalisme, illustratie en interactie.

Beeld en beleving/emotie zijn immers de beste informatiedragers die we kennen!

Transformatie en innovatie van persoon en organisatie

Ik ben specialist op het gebied van persoonlijke en organisatie-transformatie/innovatie. Ik heb de geheimen achter hoe we werkelijkheid creëren en ombuigen ontdekt door mezelf ruim veertig jaar, soms radicaal, opnieuw uit te vinden in tien zeer uiteenlopende carrières. Binnen die carrières vernieuwde ik producten, processen en hielp professionals bij veranderingen.

Als Creatief Producent van Transformatie en Innovatie combineer ik wetenschap, creatieve werkvormen en pragmatisme en help teams, organisaties en professionals van inspiratie via verbeelding en vereenvoudiging naar direct acties.

Als keynote spreker/performer breng ik de inzichten achter mijn aanpak tot leven. Ik deed meer dan 5000 succesvolle maatwerk LectureShows© in Nederland en ruim 25 landen. En meng relevante inhoud voor mijn klanten met eye-openers, comedy, illusies/mentalisme, illustratie, spel en interactie.

 

Klik hier en neem contact op, voed me met je wensen en onderwerpen en je hoort direct hoe een  maatwerk keynote/show er voor jou uit zou zien.

Je kunt ook mailen (klik hier) of bellen (06 5110 8415).

LectureShows©: inhoud komt tot leven!

“Dank je voor de kunst om de zaal te betoveren en ze met een kadootje weer te laten ontwaken. Het was een eer om je bij ons te mogen hebben. Een diepe buiging.” Peter

George Parker is the real deal. Hij combineert zijn kennis en ervaring in vele carrières in het bedrijfsleven en zijn artistieke vaardigheden tot  indrukwekkende, verrassende inspiratieshows. Daarin gebruikt hij interactie, spel, comedy, illusies/mentalisme, illustratie om je gasten tot het gevoel en de verbeelding te spreken.

Hij is (ervarings)deskundige op het gebied van creëren en transformeren van persoon en organisatie. Hij houdt daarbinnen zich bezig met leiderschap, samenwerken, communicatie, onderbewuste (zelf)beïnvloeding en creativiteit.

Voed hem met je wensen in een vrijblijvend brainstormgesprek. Hij denkt hardop met je mee over een passende vorm om ze te vervullen.

Neem contact op met hem voor een gratis brainstorm of boek hem nu.

Contact

Dagvoorzitterschap

“Ik nam afgelopen vrijdag aan de conferentie deel. Ik genoot ervan hoe je een dag met uiteenlopende sprekers tot een geheel maakte en het leek alsof alles vanzelf overvloeide in elkaar. Misschien ben je toch een echte magiër? “Amy.

Ben je op zoek naar manieren om je gasten nog meer mee te nemen van je event, conferentie of bijeenkomst. George Parker is een ervaren dagvoorzitter die alle onderdelen met elkaar verbindt. Hij voegt energie en emotie toe, verduidelijkt complexe concepten en ideeën met humoristische, verbazende acts zodat je gasten het beter onthouden. Zijn benadering maakt van passieve consumenten, actieve deelnemers die zich betrokken voelen.

Neem contact op met hem voor een gratis brainstorm over je evenement.

Contact

Dinner & Theatershows

“We hebben een hele mooie en interactieve avond gehad met collega’s en partners! Veel positieve reacties gehad. Mijn complimenten voor de diversiteit in de verschillende acts. Ik zal je ook zeker aanbevelen in mijn netwerk. “Jos Koelewijn

George Parker maakte vier theatershows: Het Vijfde Element, The Death and Resurrection Show, 52 plus een Joker en De Reis van de Held. Alle shows zijn opgebouwd rond voor iedereen herkenbare thema’s die betrekking hebben op onze menselijke natuur. George past de toon, het ritme en de lengte aan de achtergrond van je gasten aan, zodat iedereen zich aangesproken voelt.

Neem contact op met George om te bespreken hoe je je avond nog mer sprankeling kunt geven.

Contact