Creatieve Productie Verandering en Vernieuwing

Van vage bedoelingen naar concrete resultaten

Creatieve Productie Verandering en Vernieuwing

Van vage bedoelingen naar
concrete resultaten

We voelen vaak dat verandering nodig is maar weten niet altijd waar we moeten beginnen en welke acties effectief zijn om van A naar B te komen terwijl B nog niet bestaat. Als Creatief Producent begeleid ik klanten van abstracte ideeën via geïnspireerde visies, heldere doelen en directe actie naar concrete resultaten.

De principes die ik gebruik zijn universeel. De aanpak is individueel. Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Je haalt er sowieso ideeën en inspiratie uit.

In de praktijk:

  • Ik hielp een Hoogheemraadschap naar concrete en beeldende vormen van samenwerken om invulling te geven aan hun wens om meer samenhang te creëren.

  • Een accountant wilde een inspirerende persoonlijke nieuwjaarswens voor zijn klanten. Ik ontwikkelde het idee en script voor individuele filmpjes, nam op, regisseerde, animeerde het logo en produceerde een uniek filmpje voor elke klant.

  • Een hogeschool wilde een online onboardig bijeenkomst voor 300 studenten. Ik regisseerde en produceerde een hoogst dynamisch programma van 2,5 uur, maakte filmpjes, ontwierp een game, presenteerde, interviewde en modereerde, deed acts met groot succes.

  • Een Facility Management bedrijf wilde een innovatief productpropositie ontwikkeling. Ik hielp ze op een beeldende en actieve manier om ideeën te genereren, keuzes te maken en een presentatie van die ideeën te maken voor de Raad van Bestuur.

Wil je meer?

Workshops

Misschien wil je je eigen vaardigheden ontwikkelen op het gebied van verandering, resultaatgericht coachen, probleemoplossing, creatieve samenwerking naar resultaat, communicatie, beïnvloeding en presentatie.

Lees meer over Workshops

Spreker | Shows

Als Spreker/performer breng ik jouw inhoud tot leven in een tot de verbeelding sprekende vorm.

Lees meer over Spreker | Shows

Bel voor een vrijblijvend advies en ervaar direct hoe hij werkt:
06 5110 8415 | george@georgeparker.nl

Ga naar contactformulier

Wat klanten zeggen:

George heeft met veel energie en humor, de verkooporganisatie aan het nadenken gezet dat je een winnaar kunt zijn als het eigen gelijk en routines ruimte maken voor innovatie en meebewegen met nieuwe ontwikkelingen en trends.

Alexander van der Weide, Eldon

In een optimale samenwerking tussen George Parker en Conscia werden het thema ‘who moved my cheese’, ons concept en onze presentaties door hem verwerkt en versterkt. Hij werkte met de ‘ambassadeurs’ en het MT aan levendige presentaties, ondersteunde onze inhoud met krachtige statements en bijzondere acts en presenteerde een programma waarin iedereen bij de les bleef en de boodschap, het goede gevoel en de bereidheid tot veranderen nog steeds leeft.

Marcel Cappetti, CEO Conscia

Boeken

George Parker heeft verschillende boeken geschreven…