Creatieve Productie Verandering en Vernieuwing

Facilitator, creatief consultant, praktische begeleiding

Creatieve Productie Verandering en Vernieuwing

Facilitator, creatief consultant, praktische begeleiding

Je bent goed in je vak maar loopt aan tegen hoe je je visie tot leven brengt in de organisatie of je kennis, kunde en ervaring overdraagt in een presentatie, event, workshop of leergang. 

Als facilitator hielp ik duizenden klanten op een beeldende, speelse en energieke manier om hun eigen visie helder te krijgen en acties te ondernemen die te implementeren. Als creatief consultant met strategisch advies en creatieve ideeën voor effectieve interventies. En als praktisch begeleider zorg ik voor voortgang, coach ik en werk ik hands-on mee door bijvoorbeeld visualisatie met illustraties en animaties, samenvattingen en planning. Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek: george@georgeparker.nl; 06 51108415. 

In de praktijk:

  • Ik hielp het Hoogheemraadschap Noorderkwartier met adviezen, inspiratieshows en het implementeren van het tool Miroboard naar nog meer samenhang in besluitvorming en samenwerking.

  • De VVCP (Overlegscheiding Advocaten) organiseerde een leden-event. Ik was creatief producent van het programma met de event-commissie dagvoorzitter, facilitator, maakte teaserfilmpjes van sprekers, coachte sprekers en omlijstte het programma met inhoudelijke acts.

  • De Hogeschool Rotterdam wilde een online onboardig bijeenkomst voor 300 studenten. Ik regisseerde en produceerde een hoogst dynamisch programma van 2,5 uur, maakte filmpjes, ontwierp een game, presenteerde, interviewde en modereerde, deed acts met groot succes.

  • YASK wilde een innovatief productpropositie ontwikkelen. Ik hielp ze op een beeldende en actieve manier om met een kernteam ideeën te genereren, keuzes te maken en een presentatie van die ideeën te maken voor de Raad van Bestuur.

Wil je meer?

Workshops

Misschien wil je je eigen vaardigheden ontwikkelen op het gebied van verandering, resultaatgericht coachen, probleemoplossing, creatieve samenwerking naar resultaat, communicatie, beïnvloeding en presentatie.

Spreker | Shows

Als Spreker/performer breng ik jouw inhoud tot leven in een tot de verbeelding sprekende vorm.

Bel voor een vrijblijvend advies en ervaar direct hoe hij werkt:
06 5110 8415 | george@georgeparker.nl

Wat klanten zeggen:

George heeft met veel energie en humor, de verkooporganisatie aan het nadenken gezet dat je een winnaar kunt zijn als het eigen gelijk en routines ruimte maken voor innovatie en meebewegen met nieuwe ontwikkelingen en trends.

Alexander van der Weide, Eldon

In een optimale samenwerking tussen George Parker en Conscia werden het thema ‘who moved my cheese’, ons concept en onze presentaties door hem verwerkt en versterkt. Hij werkte met de ‘ambassadeurs’ en het MT aan levendige presentaties, ondersteunde onze inhoud met krachtige statements en bijzondere acts en presenteerde een programma waarin iedereen bij de les bleef en de boodschap, het goede gevoel en de bereidheid tot veranderen nog steeds leeft.

Marcel Cappetti, CEO Conscia

Boeken

George Parker heeft verschillende boeken geschreven…