Creatieve Productie Verandering en Vernieuwing

Realiteit volgt focus!

Creatieve Productie Verandering en Vernieuwing

Facilitator, creatief consultant, praktische begeleiding

Als we toe zijn aan vernieuwing van producten, diensten, processen of kennis en vaardigheden van mensen, lopen we vaak aan tegen oude denk- en gedragspatronen. Die dicteren ons perspectief, onze focus en daarmee onze realiteit. Met als gevolg dat we ons verleden herhalen en we falen de gewenste toekomst te realiseren.

Als facilitator, creatief producent en pragmatisch begeleider hielp ik duizenden professionals en organisaties om abstracte wensen om te zetten in nieuwe, inspirerende visies van hun toekomst en directe, real time, acties waardoor je snel tot zichtbare resultaten komt. 

Dat doe ik veel kennis, ervaring en een groot arsenaal aan instrumenten, puttend uit zeer uiteenlopende carrières in het bedrijfsleven. Ik werk op een beeldende actieve manier want beeld en emotie zijn onze beste informatiedragers. En met creativiteit, entertainment en humor  want ontspannen mensen zijn productiever.  

Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek: george@georgeparker.nl; 06 51108415. 

In de praktijk:

  • Ik hielp het Hoogheemraadschap Noorderkwartier met adviezen, inspiratieshows en het implementeren van het tool Miroboard naar nog meer samenhang in besluitvorming en samenwerking.

  • Ik begeleidde een groot bedrijf op het gebied van woningbouw, utiliteitsbouw, infrastructuur en techniek met naar vernieuwing van EMVI documenten. Het eindresultaat haalde een tien voor zowel inhoud als vormgeving.

  • De Gemeente Leeuwarden werkte aan het project ‘Verbetering bedrijfsvoering’. Met een live inspiratiesessie, de nodige online bijeenkomsten, Miroboard als samenwerkingstool werkten we samen verder. Ik gaf een magazine vorm om het project tastbaar af te sluiten.

  • De Provincie Noord-Brabant is actief op het gebied van Innovatie Landbouw en Voedsel. Ik modereerde vele sessies met studenten en sprekers, faciliteerde hun projecten met mijn IDEAL Cyclus© en adviseerde. 

Wil je meer?

Workshops

Misschien wil je je eigen vaardigheden ontwikkelen op het gebied van verandering, resultaatgericht coachen, probleemoplossing, creatieve samenwerking naar resultaat, communicatie, beïnvloeding en presentatie.

Spreker | Shows

Als Spreker/performer breng ik jouw inhoud tot leven in een tot de verbeelding sprekende vorm.

Bel voor een vrijblijvend adviesgesprek en ervaar direct hoe ik werk:
06 5110 8415 | george@georgeparker.nl

Wat klanten zeggen:

George heeft met veel energie en humor, de verkooporganisatie aan het nadenken gezet dat je een winnaar kunt zijn als het eigen gelijk en routines ruimte maken voor innovatie en meebewegen met nieuwe ontwikkelingen en trends.

Alexander van der Weide, Eldon

In een optimale samenwerking tussen George Parker en Conscia werden het thema ‘who moved my cheese’, ons concept en onze presentaties door hem verwerkt en versterkt. Hij werkte met de ‘ambassadeurs’ en het MT aan levendige presentaties, ondersteunde onze inhoud met krachtige statements en bijzondere acts en presenteerde een programma waarin iedereen bij de les bleef en de boodschap, het goede gevoel en de bereidheid tot veranderen nog steeds leeft.

Marcel Cappetti, CEO Conscia

Boeken

George Parker heeft verschillende boeken geschreven…