LectureShows ©

Keynotes/shows met bewezen impact!

LectureShows ©

Maatwerk keynotes/shows met bewezen impact!

Ispirerende inhoud over transformatie, communicatie en samenwerking die tot de verbeelding en het gevoel spreekt! Met meer dan 5.500 succesvolle maatwerk shows/keynotes in 35+ landen op  congressen, events, trainingen of personeelsuitjes zorg ik voor onvergetelijke ervaringen!

Om relevant te blijven zullen we onszelf, producten/diensten en processen continu moeten verbeteren en vernieuwen. Dat creatieve transformatieproces bestudeer ik en praktiseer ik inmiddels vier decennia lang in zeer verschillende loopbanen in het bedrijfsleven, in mijn carrière als professioneel illusionist/mentalist/comedian en als bestselling auteur.

Ik schakel snel en vertaal je wensen naar een kleurrijke bijdrage op maat op jouw event  spreker/performer, moderator en dagvoorzitter. Bel of mail en ik geef je een gratis, vrijblijvend advies: 06 5110 8415 | george@georgeparker.nl

Als je nieuwsgierig bent naar hoe klanten over me denken, kun je op LinkedIn tientallen recommendations lezen; klik hier.

Populaire LectureShows©:

  • Realiteit volgt focus; over de creatieve kracht van perspectief/focus/mindset, vastzitten in tunnelvisie, reactief versus creatief denken, beïnvloeding van perspectief en het creëren van resultaten.
  • Co-creatief samenwerken naar resultaat; leer hoe creatieve top-teams elkaar inspireren, aanvullen, verrijken door te focussen op effecten en al doende voorwaarts te falen richting realisatie ervan.
  • Leven met leugens: herken cybercrime, fake news en misinformatie en voorkom ongelukken. Over de anatomie van de leugen, de kracht van suggesties, valse aannames en onbewuste overtuigingen, fictie=feit voor je brein.
  • Hoe magiërs bewustzijn en gedrag beïnvloeden: leer hoe illusionisten en mentalisten on(der)bewust denken en gedrag sturen; niet te missen kennis en vaardigheden voor iedere medewerker, manager, adviseur, verkoper en marketeer.
  • De reis van de held: over groei en ontwikkeling door weerstand en tegenslagen heen, over boven jezelf uitstijgen, zelfoverwinning, volharding, intrinsieke motivatie en de fasen waar je doorheen moet leven om er beter uit te komen.

Bel voor een vrijblijvend adviesgesprek en ervaar direct hoe ik werk:
06 5110 8415 | george@georgeparker.nl

Wat klanten zeggen:

George was heel goed, we zijn enthousiast, over de voorbereiding en de uitvoering. Hij krijgt een 10.

Tinie Hendriks, Transfore

George’s creatieve en magische bijdrage zowel in de voorbereiding als uitvoering is keer op keer een grote aanwinst voor onze leiderschapsprogramma’s.

De kritieken lovend.

Zijn doorleefde kennis en onuitputtelijke kennis maakt hem ongeëvenaard.

Inge v.d. Broek, Paluka
Als opdrachtgever heb ik George in een half uur gebriefd over het doel van mijn afdeling. Ik ben compleet overweldigd door zijn show, waarin hij zijn toverkunsten als illusionist doorspekt met soms subtiele en soms expliciete, maar altijd onwaarschijnlijk treffende boodschappen, waar nog lang over zal worden nagepraat!
Petra Fassaert, Hoofd Reisbegeleiding NS

George neemt je op een verrassende en originele manier mee in de uitdagingen bij organisatieontwikkeling en co-creatie. Tijdens de Dag van de Omgevingswet in de gemeente Gouda heeft hij een LectureShow© verzorgd. Via beeld, mentalisme, illusie en oefeningen liet hij onder andere zien hoe je samen het geheel meer kan laten worden dan de som der delen. Hij heeft ons mooie en vernieuwende inzichten gegeven

Robrecht van Eldik, Gemeente Gouda
George verstaat de kunst om tot de kern te komen van processen die leiden tot groei en ontwikkeling. Waar de toeschouwer genoot van het optreden van een begaafd illusionist, ontdekte de toehoorder dat hij luisterde naar een bevlogen pedagoog.
Gérard Zeegers, SPOLT

Wil je meer? 

Creatieve Productie
van Verandering

Als Creatief Producent van verandering help ik organisaties, teams en individuen van vage bedoelingen via heldere doelen en directe actie naar concrete resultaten.

Workshops

Misschien wil je je eigen vaardigheden ontwikkelen op het gebied van verandering, resultaatgericht coachen, probleemoplossing, creatieve samenwerking naar resultaat, communicatie, beïnvloeding en presentatie.

Transformatie, Innovatie en Communicatie

Ik werk op maat maar dit geeft je een indruk van veelgevraagde onderwerpen:

  • De creatieve kracht van focus (realiteit volgt focus, effectief doelen stellen, in-en-out-of-the-box denken, je toe-leren naar resultaat)
  • Cybercrime preventie (de anatomie van de leugen, social engineering, tips en technieken, social engineering, tips)
  • Resultaatgericht werken als creatief team (1+1=veel, werken als high-performance team, de uitkomst=de leidinggevende)

  • Effectief Veranderen (de Tao van Transformatie: de vier elementen/rollen van de Magiër als direct toepasbare diagnose- en interventie-instrumenten)

Boeken

George Parker heeft verschillende boeken geschreven…