LectureShows ©

Een ervaring zegt meer dan 1000 beelden…

LectureShows ©

Een ervaring zegt meer dan 1000 beelden…

Wil je dat inhoud blijft hangen, meer energie en onderling contact tijdens teammeeting, congres, klant event, leveranciersbijeenkomst, personeelsdiner?  

Ik combineer vele carrières in het bedrijfsleven, mijn kennis als auteur met mijn vaardigheden als illusionist/ comedian/ mentalist/animator om inhoud tot leven te brengen zodat het onthouden wordt. Beeld en emotie zijn immers onze beste informatiedragers. Met vele duizenden succesvolle maatwerk keynotes/shows in tientallen landen creëer ik snel een passende oplossing voor jou.

George Parker onthult het mysterie van Het Vijfde Element.

Ik sta soms vermoeid voor de spiegel en zie een gezicht dat er ouder uitziet dan ik ooit zal worden…Zucht. Ik kan me oprollen in een foetushouding en me snikkend door de dag heen te worstelen. Ik kan ook een portie lucht, vuur, water en aarde ophalen bij vier soorten magiërs. Welke dat zijn beleef je in een levendige show met een naadloze mix van illusies, mentalisme, comedy en verhalen. Je verlaat de show gegarandeerd jonger dan je erin kwam! 

De eerstvolgende openbare voorstelling is op 6 april in het Kulturhus in Borne, aanvang 20 uur. Toegang €17,50. Zodra de kaartverkoop start meld ik dat via mijn nieuwsbrief (schrijf je hier in) en verschijnt het op hun site.

Bel voor een vrijblijvend advies en ervaar direct hoe hij werkt:
06 5110 8415 | george@georgeparker.nl

Wat klanten zeggen:

George Parker is een aanrader voor iedereen die een leuke, gezellige, humorvolle , inspirerende avond wil hebben. Zijn illusies (Niets is wat het lijkt. Niet alles wat je ziet is wat het is) zorgden voor verwondering en stemden tot nadenken. Het team van OBS De Vogelaar had een fantastische avond en ging na afloop naar huis vol verwondering over alles wat nog mogelijk is.

OBS De Vogelaar

George was heel goed, we zijn enthousiast, over de voorbereiding en de uitvoering. Hij krijgt een 10.

Tinie Hendriks, Transfore

George is a very interesting, funny and very skilled public speaker, host and performer. He knows how to keep the attention of the audience and is not shy to show his magic tricks to do so. Highly recommended!

Hugo Passchier

ls opdrachtgever heb ik George in een half uur gebriefd over het doel van mijn afdeling.. Ik ben compleet overweldigd door zijn show, waarin hij zijn toverkunsten als illusionist doorspekt met soms subtiele en soms expliciete, maar altijd onwaarschijnlijk treffende boodschappen, waar nog lang over zal worden nagepraat!

Petra Fassaert, Hoofd Reisbegeleiding NS

Wil je meer? 

Creatieve Productie
van Verandering

Als Creatief Producent van verandering help ik organisaties, teams en individuen van vage bedoelingen via heldere doelen en directe actie naar concrete resultaten.

Workshops

Misschien wil je je eigen vaardigheden ontwikkelen op het gebied van verandering, resultaatgericht coachen, probleemoplossing, creatieve samenwerking naar resultaat, communicatie, beïnvloeding en presentatie.

Transformatie, Innovatie en Communicatie

Ik werk op maat maar dit geeft je een indruk van veelgevraagde onderwerpen:

  • De creatieve kracht van focus (realiteit volgt focus, effectief doelen stellen, in-en-out-of-the-box denken, je toe-leren naar resultaat)
  • Cybercrime preventie (de anatomie van de leugen, social engineering, tips en technieken, social engineering, tips)
  • Resultaatgericht werken als creatief team (1+1=veel, werken als high-performance team, de uitkomst=de leidinggevende)

  • Effectief Veranderen (de Tao van Transformatie: de vier elementen/rollen van de Magiër als direct toepasbare diagnose- en interventie-instrumenten)

Boeken

George Parker heeft verschillende boeken geschreven…