George Parker

Even voorstellen…

Even voorstellen…

Vier verhalende theatershows met illusies, mentalisme en comedy.
Klik hier om via LinkedIn contact te houden.

Sinds mijn vijfde ben ik gefascineerd, correctie, geobsedeerd door het creatief proces. Er gebeurde iets waardoor ik me bewust werd van het feit dat alles om me heen ooit verzonnen was door mensen.

Ik kon het niet zo formuleren maar voelde haarfijn aan dat wat ooit niet bestond en nu wel het gevolg is van een creatief proces. Of het nu om mijn bed ging, ons huis of de Apollo 11 die ik toen ik 8 was mensen naar de maan stuurde.

Niets leuker dan fantaseren en manieren ontdekken om die ideeën waar te maken. Zo stelde ik me vaardigheden voor die ik wilde beheersen, dingen die ik wilde maken, spelletjes om met vrienden te spelen. Ik besefte dat je de werkelijkheid kon buigen in elke richting die je wilt.

Tien jaar later kreeg ik een les kwantumfysica die langs natuurkundige principes bevestigde dat we onze realiteit creëren. De te complexe details van het tweespleten-experiment zijn niet belangrijk. Maar het effect dat het op me had des te meer. Ik besloot mijn leven als creatief proces te benaderen om zo, via ervaring, te ontdekken hoe het creatie proces werkt.

Ik visualiseerde en leefde door ruim 10 zeer uiteenlopende carrières, vele persoonlijke transformaties, gedaantewisselingen binnen de relatie met mijn partner en het maken van vele producten, diensten en boeken, illustraties en theatershows heen. En ontwikkelde krachtige principes (De Drie Wetten van Waarneming) en een universele benadering (de IDEAL Cyclus©) voor elk creatief proces.

Er bestaan formules voor het maken van brood. Maar voor nieuwe dingen en alles waar nieuwe mensen bij betrokken zijn zul je de sleutels tot slagen zelf moeten ontwikkelen. Daar zit hem de creatieve lol: je leert je op een unieke manier toe naar de werkelijkheid die jij wilt zien.

Ik heb alle vakken samengevoegd en inspireer met LectureShows©, begeleid teams en bedrijven als Creatief Producent en train mensen in Workshops om hun kennis en vaardigheid op het gebied van Transformatie en Innovatie te ontwikkelen.

Bel voor een vrijblijvend advies en ervaar direct hoe hij werkt:
06 5110 8415 | george@georgeparker.nl

Ga naar contactformulier

Wat klanten zeggen:

George Parker, een geweldige illusionist, mentalist, alchemist, schrijver, coach, spreker, trainer een vakman met waanzinnige energie, ideeën en drive. Door ‘De Grote dag van de Creativiteit’, met Amsterdam als inspiratiebron, kreeg ik prachtige inzichten, een scherpe focus en handvatten om mijn concepten verder te concretiseren.

Esther Spliethof, Bedrijf

George is a very interesting, funny and very skilled public speaker, host and performer. He knows how to keep the attention of the audience and is not shy to show his magic tricks to do so. Highly recommended!

Hugo Passchier, Bedrijf

George heeft met zijn humoristische, energieke performance laten zien dat een enkel fenomeen door meerdere personen verschillend kan worden uitgelegd. Geloof niet enkel op je eigen perceptie in besluitvorming.
George heeft op humoristische, energieke wijze onze organisatie aan het denken gezet dat percepties, die je (deels) zelf kunt realiseren, in grote mate de keuze van een klant voor ons product positief beïnvloeden.
George heeft met veel energie en humor, de verkooporganisatie aan het nadenken gezet dat je een winnaar kunt zijn als het eigen gelijk en routines ruimte maken voor innovatie en meebewegen met nieuwe ontwikkelingen en trends.

Alexander van der Weide, Eldon

Boeken

George Parker heeft verschillende boeken geschreven…