George Parker

Even voorstellen…

Even voorstellen…

Vier verhalende theatershows met illusies, mentalisme en comedy.

Sinds mijn vijfde ben ik gefascineerd, correctie, geobsedeerd door het feit dat alles om ons heen maar ook ons eigen leven voortkomt uit onze verbeeldingskracht, gevoel en acties.

Of het nu om eenvoudige dingen ging zoals een stoel of iets dat decennia ervoor onmogelijk was zoals de Apollo 11 die ik op mijn achtste zag landen.

Dus ik begon te fantaseren over wat ik wilde (mee)maken. En leefde die verzinsels uit.

Tien jaar later had ik een gesprek over mijn studiekeuze met mijn decaan op de middelbare school. Ik vertelde hem dat ik besloten had mijn leven als atelier en laboratorium te gebruiken.

In het atelier zou ik doorgaan met dingen, én het verloop van mijn leven, verzinnen en manieren vinden om ze waar te maken.

In het laboratorium zou ik mijn ervaringen en die van anderen onderzoeken om te ontdekken hoe we veranderen, vernieuwen en ook soms geheel vast komen te zitten in niet werkende manieren van denken en doen.

Zo visualiseerde en doorleefde ik ruim 10 zeer uiteenlopende carrières. Ik switchte van de wiskunde kant op school naar ontwikkelingspsychologie, werkte in de gezondheidszorg, was therapeut, veranderde in een programmeur, daarna sales, managementtrainer, consultant, projectleider om daarna het proces van (zelf)beïnvloeding diep te bestuderen als illusionist/mentalist.

Ik maakte vier theatershows, begon met het schrijven van boeken over creativiteit, innovatie en transformatie. Inmiddels heb ik daar ruim 5000 inspirerende LectureShows© over gedaan in meer dan 30 landen. De principes zoals mijn Drie Wetten van Waarneming en de IDEAL Cyclus© voor creatieve verandering, zijn universeel. De toepassing in de praktijk is individueel en uniek per mens, team of bedrijf.

Naast theater en LectureShows© leer ik professionals in Workshops en trainingen op het gebied van verandering en innovatie (visualisatie-technieken, besluitvorming, samenwerking, presentatie, (zelf)beïnvloeding en communicatie. En als Creatief Producent begeleid ik bedrijven van abstract beleid naar concrete realisatie via al die technieken.

Bel voor een vrijblijvend advies en ervaar direct hoe hij werkt:
06 5110 8415 | george@georgeparker.nl

Wat klanten zeggen:

George Parker, een geweldige illusionist, mentalist, alchemist, schrijver, coach, spreker, trainer een vakman met waanzinnige energie, ideeën en drive. Door ‘De Grote dag van de Creativiteit’, met Amsterdam als inspiratiebron, kreeg ik prachtige inzichten, een scherpe focus en handvatten om mijn concepten verder te concretiseren.

Esther Spliethof, Zelfstandig ondernemer

George is a very interesting, funny and very skilled public speaker, host and performer. He knows how to keep the attention of the audience and is not shy to show his magic tricks to do so. Highly recommended!

Hugo Passchier, Sales

George heeft met zijn humoristische, energieke performance laten zien dat een enkel fenomeen door meerdere personen verschillend kan worden uitgelegd. Geloof niet enkel op je eigen perceptie in besluitvorming.
George heeft op humoristische, energieke wijze onze organisatie aan het denken gezet dat percepties, die je (deels) zelf kunt realiseren, in grote mate de keuze van een klant voor ons product positief beïnvloeden.
George heeft met veel energie en humor, de verkooporganisatie aan het nadenken gezet dat je een winnaar kunt zijn als het eigen gelijk en routines ruimte maken voor innovatie en meebewegen met nieuwe ontwikkelingen en trends.

Alexander van der Weide, Eldon

Boeken

George Parker heeft verschillende boeken geschreven…