Blog

Blog2022-02-23T09:47:56+00:00

Check our latest videos

Wat klanten zeggen:

George Parker, een geweldige illusionist, mentalist, alchemist, schrijver, coach, spreker, trainer een vakman met waanzinnige energie, ideeën en drive. Door ‘De Grote dag van de Creativiteit’, met Amsterdam als inspiratiebron, kreeg ik prachtige inzichten, een scherpe focus en handvatten om mijn concepten verder te concretiseren.

Esther Spliethof, Bedrijf

George is a very interesting, funny and very skilled public speaker, host and performer. He knows how to keep the attention of the audience and is not shy to show his magic tricks to do so. Highly recommended!

Hugo Passchier, Bedrijf

George heeft met zijn humoristische, energieke performance laten zien dat een enkel fenomeen door meerdere personen verschillend kan worden uitgelegd. Geloof niet enkel op je eigen perceptie in besluitvorming.
George heeft op humoristische, energieke wijze onze organisatie aan het denken gezet dat percepties, die je (deels) zelf kunt realiseren, in grote mate de keuze van een klant voor ons product positief beïnvloeden.
George heeft met veel energie en humor, de verkooporganisatie aan het nadenken gezet dat je een winnaar kunt zijn als het eigen gelijk en routines ruimte maken voor innovatie en meebewegen met nieuwe ontwikkelingen en trends.

Alexander van der Weide, Eldon

Ga naar de bovenkant